Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Elképesztően hajlékony Rácz Jenő felesége, pilatesre is jár (videó)

Rácz-Gyuricza Dóri igyekszik a lehető legtöbbet sportolni, de ez a gyereknevelés és a munka mellett nem egyszerű.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nemrég igen komoly meglepetést okozott Rácz-Gyuricza Dóri azzal, hogy megjelent a TV2 képernyőjén. Egészen váratlanul adott interjút a Mokkában, hiszen eddig az RTL-nél volt látható, de most talán fordul a kocka. A hírességek közül többen ide-oda ugrálnak a csatornák között a műsorok miatt.

Hunyadi Donatella a következő példa, aki nemrég a Dancing with the Starsban szerepelt, most pedig már az RTL-en lesz látható egy visszatérő műsorban, melynek kapcsán elmondta, meg akarja mutatni, hogy nemcsak szép tud lenni. Élete egyik legnagyobb kalandja lehet ez, ráadásul csapatba fog versenyezni. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Dórit szintén el tudtuk volna képzelni ebben a műsorban, viszont nagyobb esélyt látunk arra, hogy a TV2-nél tér vissza a képernyőre rendszeres szinten. A Dancing with the Starts szinte neki találták ki, ugyanakkor a Sztárbox is feküdne, meglepődnénk, ha végül egyik mezőnyben sem lenne ott a fitt és csinos sztáranyuka.

„Mai napindító pilates. Mivel gyerekkorom óta sportolok, nagyon élvezem ha új dolgokat próbálhatok ki, amik fenntartják a mozgás örömét bennem. Nekem sincs sok kedvem mindig egy futópadon vagy elipszis gépen tölteni a szabadidőm, mert hosszú távon nagyon monoton és magányos dolog” – árulta el a posztjában.

Kiderült, hogy többek között a boksz is új lendületet adott az életében, ami esélyt adhat arra, hogy a Sztárboxban szerepeljen, de a fentebb említett Dancing with the Starsra talán még több esély van a TV2-es beugrás miatt. „De a reform pilates és a box is most új lendületet hoztak az életembe. Sportsportsport te csodás. Köszönöm a motivációt.”

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.