Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Lenyűgözően hajlékony Rácz Jenő felesége (fotók)

Rácz-Gyuricza Dóri néha még saját magát is meglepi, most épp a hajlékonyságával, nagyon ügyesen teljesített az órán.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri aligha lehetnének ennél boldogabbak, mert mindenük megvan, szép, boldog életet élnek. Született egy egészséges gyermekük, aki már most rendkívül értelmes, intelligens, gyorsan tanul. Jó rájuk nézni, és közben kizárják az őket ért támadásokat, amik mögött általában irigység húzódik.

Az emberek egy része nem szereti, ha más jobban él, és ez irigységet szül. Jenő hamar jutott fel a csúcsra, viszont kemény évek vannak mögötte, és volt idő, amikor nélkülözött, például az Egyesült Királyságban. Ugyanakkor tudta jól, hogy ez idővel a saját javára válhat, ma pedig már egy új cabrio Mercedest vezethet. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Minden alap adott ahhoz, hogy még sikeresebbé váljon Jenő, aki közben a családjára is nagy figyelmet fordít. Leginkább a pihenésében csapódik le mindez, mert aki ennyire elfoglalt, és a családjával is sok időt tölt el, általában keveset alszik. Sőt, a sikeres emberek általánosságban véve valóban kevesebbet alszanak.

Dóri ugyancsak igyekszik saját magára is időt fordítani, és ez olyasvalami, ami rettentően fontos egy édesanya életében. Most épp a hajlékonyságát láthatjuk a fotókon, és ez nem éppen könnyű gyakorlat, viszont Dóri ügyesen oldotta meg a kihívást, amivel mentálisan is egyre előrébb találhatja magát ezen a téren.

„Nem csak, hogy a napi mozgás letudva, de még szuper büszke is vagyok magamra, amikor első pillanatra azt hiszem, nem fog menni egy-egy feladat, de megpróbálom, és belejövök! Azért a fejjel lefelé feladatokhoz még kell egy kis bátorság… Köszönöm a motivációt mester.” – írta a posztjában Dóri.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.