Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Rácz Jenő feláldozná magát azért, hogy Dóri tovább élhessen

Jenő számára nem kérdés, hogy akár a saját életét is feláldozná annak érdekében, hogy Dóri tovább élhessen, aki nem biztos, hogy ezt elfogadná.

...svg content...Fotó: RTL Klub
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Friderikusz Sándor műsorából, az Életünk történetéből kiderült, hogy Dóri édesanyja nagyon beteg volt, de túlélte azt. A legendás műsorvezető megkérdezte, hogy ez vajon mennyiben vet árnyékot a saját időskori életére.

„Nekem sajnos az összes felmenőm komoly betegségekkel küzdött, úgyhogy bizony öröklésből jut nekem bőven, ha így mondhatom, de én abszolút azt gondolom,hogy ha az ember odafigyel magára, akkor talán ezeket ki tudja küszöbölni.” Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Dóri elmondta, tudatosan foglalkozik az egészségével, mindent megtesz ennek érdekében és igyekszik nem hinni abban, hogy azért, mert a rokonai nagyon betegek voltak, ő is hasonló sorsra jut. „Anyám akkora egy túlélő, annyira büszke vagyok rá, tényleg többször is átesett ilyen súlyos betegségeken, és mindig kilábalt belőle, és én sem adnám fel, sosem.”

Ilyen szelfit még soha nem láthattunk Rácz Jenőről és szerelméről

Friderikusz ekkor tette fel a kérdést, mi történne, ha Dórinak szervátültetésre lenne szüksége, és Jenő jó donor lenne, viszont ez maradandó egészségügyi károsodást jelentene számára. Tegyük fel, ha a veséjét odaadná a feleségének, ebben az esetben is vállalkozna rá?

„Gondolkozás nélkül. Soha nem lenne kérdés, és lehet furcsa ezt mondani, de az életemmel is fizetnék, ha te élhetsz tovább. Azt tudom, bármit megtennék, hogy élhessél.” – fogalmazott Jenő, míg Dóri nem biztos abban, hogy mindezt akarná, azt, hogy feláldozza magát érte a szerelme.