Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Rácz Jenő feláldozná magát azért, hogy Dóri tovább élhessen

Fotó: RTL Klub
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jenő számára nem kérdés, hogy akár a saját életét is feláldozná annak érdekében, hogy Dóri tovább élhessen, aki nem biztos, hogy ezt elfogadná.

Friderikusz Sándor műsorából, az Életünk történetéből kiderült, hogy Dóri édesanyja nagyon beteg volt, de túlélte azt. A legendás műsorvezető megkérdezte, hogy ez vajon mennyiben vet árnyékot a saját időskori életére.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

„Nekem sajnos az összes felmenőm komoly betegségekkel küzdött, úgyhogy bizony öröklésből jut nekem bőven, ha így mondhatom, de én abszolút azt gondolom,hogy ha az ember odafigyel magára, akkor talán ezeket ki tudja küszöbölni.”

Dóri elmondta, tudatosan foglalkozik az egészségével, mindent megtesz ennek érdekében és igyekszik nem hinni abban, hogy azért, mert a rokonai nagyon betegek voltak, ő is hasonló sorsra jut. „Anyám akkora egy túlélő, annyira büszke vagyok rá, tényleg többször is átesett ilyen súlyos betegségeken, és mindig kilábalt belőle, és én sem adnám fel, sosem.”

Ilyen szelfit még soha nem láthattunk Rácz Jenőről és szerelméről

Friderikusz ekkor tette fel a kérdést, mi történne, ha Dórinak szervátültetésre lenne szüksége, és Jenő jó donor lenne, viszont ez maradandó egészségügyi károsodást jelentene számára. Tegyük fel, ha a veséjét odaadná a feleségének, ebben az esetben is vállalkozna rá?

„Gondolkozás nélkül. Soha nem lenne kérdés, és lehet furcsa ezt mondani, de az életemmel is fizetnék, ha te élhetsz tovább. Azt tudom, bármit megtennék, hogy élhessél.” – fogalmazott Jenő, míg Dóri nem biztos abban, hogy mindezt akarná, azt, hogy feláldozza magát érte a szerelme.