Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ilyen szelfit még soha nem láthattunk Rácz Jenőről és szerelméről

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyuricza Dóri és Rácz Jenő Friderikusz Sándor vendégei voltak az „Életünk története” című műsorban, ahol megnézhették magukat évtizedekkel később.

A második évad legutóbbi vendégei Dóri és Jenő voltak, akik már több mint két éve vannak együtt. A jelek szerint Isten is egymásnak teremtette őket, elképesztő módon szeretik egymást, és életük végéig terveznek együtt maradni.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Dóri három, Jenő két gyermeket szeretne, tehát valószínűleg nagy családjuk lesz. Ritka, amikor két ember ennyire tisztán, önzetlenül szereti egymást, miközben valóban nem lehet róluk elképzelni, hogy egy nap külön utakon folytassák.

Aki látta az adást hétfő késő este, az még inkább megbizonyosodhatott arról, hogy az egyik legtüneményesebb sztárpárról beszélhetünk Magyarországon, akik a Konyhafőnöknek köszönhetik a szerelmüket, hiszen ott ismerkedtek meg egymással.

Vasvári Vivien ebben a szettben úgy néz ki, mint egy római istennő

Mindketten elsírták magukat, amikor szembesültek az idősebb párjukkal. Dóri többször is elmondta, hogy Jenő mennyire szép idősen, és valóban jól áll neki a kor. Még a 80 éves verziója is sármos, de Dóri sem panaszkodhat, jó géneket kapott a családjától.

Természetesen a közös szelfi sem maradhatott el az öregítéseket követően, ami rengeteg likeot és kommentet eredményezett. Nem tudunk többet mondani, csak sok boldogságot kívánni nekik, mert őket valóban egymásnak teremtették!