Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Rácz Jenő átvette a álomasztalát, amit Dér Heni férje készített neki (fotók)

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bakos Gergő kiváló munkát végzett, és azt ígérte Rácz Jenőnek, az unokái is azon fognak enni, annyi időtálló.

Rácz Jenő időközben visszatért az éttermébe, eldobhatta a mankóját az operációját követően. Nehéz napokon van túl, de egyre jobban van, és láthattuk, milyen boldogan táncolt a kislányával, aki napról napra nagyobb.

Soron kívül A jövő héten visszatérnek az éjszakai fagyok

Egy ideje azt is tudhatjuk, hogy Jenőék beköltöztek az új házukba, ami természetesen méretes, hangsúlyos konyhát kapott. Az ebédlőasztalt pedig Dér Heni férje biztosította, akinek maximálisan elégedett a munkájáéval a Michelin-csillagos chef.

„Ma átjött hozzánk Geri, hogy megajándékozzon egy kis kedvességgel, egy egyedi vágódeszkával.” – írta a posztjában nagyon boldogan és elismerően Jenő, aki maximálisan elégedett az eredménnyel.

„Emlékszem, hogy tavaly amikor néztem az ebédlőasztalokat, felmerült az, hogy mi van, ha csináltatunk egyet asztalossal… Geri pedig azonnal meg tudott győzni, mert egy kulcsfontosságú mondat hagyta el a száját!”

„Mégpedig, hogy ha ő csinál nekem asztalt, akkor azon az unokáimmal is azon fogunk enni- Ajánlom a gyönyörű munkáit, mert tényleg csodásak.” folytatta a posztjában az elégedett és boldog chef.