Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Rácz-Gyuricza Dórit továbbra is rengeteg anyuka támadja, ismét reagált

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
not image

Takács Petra

2022. augusztus 6. - 13:52

Szegény fiatal édesanya csak jót szeretett volna, ám most egyesek úgy támadják, mintha bűnt követet volna el.

Rácz-Gyuricza Dóra sem számíthatott arra, hogy ilyen nagy negatív visszhangot kap a kismamás workshop-ja, mindamellett, hogy rengetegen jelezték neki, sokat segített. Ennek ellenére vannak néhányan, akik gyűlölettel, kioktató módon beszélnek róla.

Megdöbbentő, ami mostanában az interneten zajlik, Dóri pedig az új célponttá vált a közösségi felületeken. Azt mondja, jól viseli mindezt, nincs azzal baj, hogy bántják, már megtanulta kezelni, és harag helyett őszinte sajnálatot érez.

„Higgyétek el, ezzel nem az a baj, hogy engem bántanak, én ezt már megtanultam kezelni, és tudom jól, hogy aki anyuka létére csoportokban osztja az észt szegény friss mamiknak, hogy sz*r, amit csinálnak, csak egyetlen dolgot jelent, hogy valószínűleg úgy élte eddig az életét, hogy a szülei vagy mások mindenre elmondták neki, mekkora sz*r, amit csinál, és ő csak ezt a mintát követi…”

Görög Zita csodálatos ebben a bikiniben, egy igazán gyönyörű nő, fontos gondolatokkal

„Amitől én harag helyett őszinte sajnálatot érzek. Gondoljatok csak bele… mennyire szomorú és magányos az élete egy anyukának, ha ő a „tökéletes anyasága” közben online bánt másokat.” – folytatta Dóri az Instagram oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.