Rácz-Gyuricza Dóri imád anyuka lenni

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza Dóri számára az anyaság nemcsak szimpla boldogságot okoz, hanem büszkeséget is.

Rácz Jenőék boldogan élik az életüket, egy ideje hárman, hiszen megérkezett hozzájuk a kisbabájuk. A kisbabából kislány lett, nagyon gyorsan növekszik, és a szülők rendkívül büszkék rá, ami érthető.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

„Milyen érzés anyának lenni?” – tették fel Dórinak a kérdések kérdését, amire valószínűleg minden anya más és más módon válaszolna. Igazán nehéz válaszolni erre a kérdésere, mert ez egy sokkal összetettebb kérdés.

„Én imádok anyuka lenni, valahogy egy általános büszkeséggel tölt el, hogy én lehetek Kamilla anyukája.” – kezdte a válaszában Dóri, akiben remek gének kapta helyet, többek között az anyaságot illetően is.

„Persze mocskos nehéz és minden komfortzónádból megfog és ledob egy tornádóba, de aztán mégiscsak büszkén fekszem le esténként! Néha könnyű, néha nehéz, de ami igazán fontos, hogy a gyerekem ma is evett, ivott, nevetett, mozgott, játszott, szeretve volt!”

„Én pedig nemcsak felügyeltem, hanem csatlakoztam is hozzá.” – tette hozzá Dóri, aki rengeteget foglalkozik a gyermekével, és nyilván ez nem kevés energiába kerül, melynek a végén az ember hajlamos elfáradni, kimerülni.