18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
395,72 Ft
Euró
417,33 Ft
Font
483,51 Ft
Bitcoin
16,934 $

Az illuminátusok és a gyíkemberek miatt ölte meg 10 hónapos kislányát és kétéves kisfiát egy férfi

Fotó: Unsplash/Thomas Dumortier
Külföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Egyelőre nem világos, hogy mentális betegségről van-e szó.

Egy kaliforniai férfi bevallotta, hogy megölte két kisgyermekét, és az FBI egy nyomozójának állítólag azt mondta, hogy úgy gondolta, “szörnyekké fognak változni, ezért kellett végeznie velük” – derül ki egy szerdán benyújtott feljelentésből a CNN szerint.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Matthew Taylor Colemant, a Santa Barbara szörfiskola 40 éves oktatóját amerikai állampolgárok külföldön történő meggyilkolásával vádolják, miután a nyilvánosságra hozott információk szerint kétéves kisfiát és 10 hónapos kislányát elvitte Mexikóba, ott pedig kegyetlenül végzett velük a kaliforniai ügyészség nyilatkozata szerint.

Mexikóból az Egyesült Államokba hazatérve a gyilkosságok után Colemant megállították a határon, ahol a férfi a nyomozóknak elmondta, hogy a két kisgyermeket egy lándzsás halászatra használt fegyverrel agyonlőtte, majd elrejtette holttesteiket. Coleman a hatóságoknak arról beszél, hogy “megvilágosodott” a QAnon és az illumitusokról szóló összeesküvés-elméletekről, és látomásai voltak arról, hogy felesége “kígyó DNS-t hordozott, amit gyermekeinek is tovább adott.”

Colemant a mexikói határon őrizetbe vették és a hatóságok egy helyi büntetés-végrehajtási intézménybe szállították. 

A Santa Barbarai Rendőrséget először szombaton riasztotta Coleman felesége, aki elmondta, hogy a férfi fogta a gyermekeket és elvitte őket valahova, de úticéljukat nem volt hajlandó elmondani, és az üzenetekre sem válaszolt. Az édesanya a rendőröknek azt mondta, nem érzi úgy, hogy a gyermekek élete veszélyben lenne, és arra kérte őket, vegyék fel a kapcsolatot a férfival, de Coleman válaszolt a telefonhívásokra.

Másnap Coleman felesége és a rendőrség a “Find My Phone” alkalmazást használva végül megállapította, hogy a férfi telefonja utoljára a mexikói Rosaritoban tartózkodott, nem messze az Egyesült Államok határától. A szövetségi ügynökségeket értesítették az ügyről, így hétfői visszaérkezésekor meg is állították őt. Az autóban egyedül tartózkodott.

A mexikói bűnüldöző szerveket értesítették az eltűnt gyermekekről, a rosaritói rendőrség pedig megerősítette, hogy a gyermekek személyleírásának megfelelő holttesteket találtak aznap reggel. 

Coleman, miután elmondta, hogy megvilágosodott az összeesküvés-elméletekről, a hatóságoknak elárulta, hogy “tudta, hogy amit tesz, az nem helyes, de ez volt az egyetlen lehetőség a világ megmentésére.”

A QAnon egy népszerű szélsőjobboldali összeesküvés-elmélet, ami olyan abszurd és hamis állításokkal operál, minthogy Donald Trump korábbi elnök a sötétben bújkáló, világot irányító, sátánista pedofil demokrata politikusokból és liberális celebekből álló titkos szervezet ellen fizikai harcban áll. 

Az FBI korábban figyelmeztetett a QAnon-követők által a társadalomra és a közvetlen környezetükre jelentett potenciális veszélyre.

Az Illuminátus rendről szóló összesküvés-elmélet egy olyan titkos társaságról szól, akik a háttérből irányítják a világot, míg a “kígyó DNS” arra a réges-régi teóriára utalhat, hogy a világot gyíkemberek irányítják.