Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Felfegyverzett szövetségi nyomozók rohanták meg Puff Daddy házát

Egyre több információ szivárog ki az ügy kapcsán, mely miatt nem nyugodhat meg a világhírű rapper.

Fotó: Unsplash/Chris Norberg
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk Puff Daddy ügyéről, most pedig felfegyverzett szövetségi ügynökök rohanták meg a házát. A TMZ birtokába jutott az egyik első felével, amin a rapper látható, miután hétfőn ellepték a házát a szövetségeik, viszont nem teperték el a földre, és még csak bilincs sem került rá.

Néhány órával azután rögzítették a felvételt, hogy a szövetségi hivatalok megérkeztek a helyszínre Miamiban. Kiderült, hogy a videón valóban Puff Daddy látható, aki a Miami-Opa Locka Executive repülőtéren, annak vámhivatala előtt járkál, de senki nem tartotta fogva, és úgy tűnik, nem vették őrizetbe. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Diddy nem egyedül volt, más embereket is magával vitt a csapatából, akiket a szövetségiek szintén megállítottak és kihallgattak. Egyelőre annyit tudni, hogy megállították őket, és követték a csapatot a magángépre. Egyre több forrás erősíti meg, hogy a rapper jelenleg nincs letartóztatás alatt, másképpen biztosan nem lehetne bilincs nélkül az utcán, és szintén nyilvánvaló, szökésben sincs.

Nemcsak Miamiban tartottak razziát nála, hanem Los Angelesben is, majd kikísértek néhány embert. Egyelőre sok a megválaszolatlan kérdés, de úgy fest, hogy a rendfenntartó tisztviselők olyan szövetségi bűncselekményeket vizsgálnak, amikről már korábban szó esett. Szexuális kereskedelem az egyik vád, amit Diddy nem egyszer tagadott.

Az ügyben a nyomozók három nővel és egy férfival már beszéltek, és a tervek szerint a közeljövőben lesznek még meghallgatások. Az ügy nagyon súlyos, akárcsak a rapper ellen felhozott vádak, ami adott esetben az egész karrierjébe kerülhet, és ha bizonyítani tudják a bűnösségét, nagyon hosszú időre kerülhet börtönbe.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.