Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Nemi erőszakkal és súlyos fizikai bántalmazással vádolják Sean „Diddy” Combs rappert

Volt barátnője állítja, a rapper több mint 10 éven keresztül bántalmazta őt.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Diddy 13
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Rendkívül súlyos vádakkal illette volt barátnője, Casandra Ventura Sean „Diddy” Combs rappert: a Bad Boy Records alapítóját nemi erőszakkal és bántalmazással vádolja az énekesnő a perben, s állítja, a férfi hatalmas kapcsolatrendszerét használta fel arra, hogy a lányt erőszakos kapcsolatban tartsa magával.

A pár több mint egy évtizeden át volt együtt, Cassie pedig most azt állítja, hogy kapcsolatuk során Combs többször bántalmazta, kegyetlenül megverte és megerőszakolta, s életének minden területét irányította. A kereset szerint „a bántalmazás, az erőszak és a szexkereskedelem körforgásával” kellett szembenéznie, míg kapcsolatuk 2018-ban véget nem ért. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Az énekesnő a New York Timesnak beszélt először a történtekről, s úgy fogalmazott, „a hallgatásban és sötétségben töltött évek” után végre készen állt arra, hogy elmondja a történetét, s felemelje a szavát a maga nevében és más nők érdekében, akik erőszakkal és bántalmazással szembesülnek a kapcsolataikban.

A Puff Daddy, P Diddy, Diddy és Love néven is ismert rapper képviselője azonban tagadta az állításokat, azt írva, hogy az állítások „sértőek és felháborítóak”. Noha mindez csak azután hangzott el a rapper képviselőjétől, hogy az énekesnő a keresetben 30 millió dollárt is követelt volt párjától.

Cassie ügyvédje a New York Timesnak nyilatkozva pedig arról beszélt, hogy „nyolc számjegyű összeget ajánlottak neki, hogy elhallgattassák és megakadályozzák a per benyújtását”, amit ő és az énekesnő is elutasított.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.