Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Valami beindult a PSG-nél, de Mbappé még mindig nem hosszabbított

Noha valami valóban kezd beindulni Párizsban, Mbappé még mindig nem hosszabbított szerződést a PSG-vel.

...svg content...Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG nem adja fel, küzd azért, hogy Mbappé a klub játékosa maradjon, bár erre már igen kevés az esély. Januártól szabadon tárgyalhat más csapatokkal, miután a szerződése jövő nyáron lejár.

Ha a PSG nem lesz képes megtartani a legjobb játékosát, egy eurót sem kap érte. Erre minden eddiginél nagyobb a sansz, noha korábban a Real Madrid 100 millió euró felett fizetett volna érte, aminek lassan 1 éve. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A csapat legutóbb rangadót játszott a Monaco ellen, és a hektikus formájuk miatt még egy vereség is benne volt a pakliban. Ramos már a 18. percben eredményes volt, viszont a vendégek pár perccel később Minamino góljával egyenlítettek.

Mbappé büntetőből volt eredményes

Mbappé is beköszönt az első félidő vége előtt a 39. percben büntetőből szerezte meg a vezetést. A sokat kritizált Dembelé pedig mondhatni eldöntötte a találkozó sorsát, amikor a 70. percben 3-1-re módosította az állást.

A Monaco két perccel ezután újabb csapást kapott Vitinha révén, aki Mbappé passzát értékesítette. Erre ugyan Balogun még válaszolt, Muani hosszabbításban szerzett góljával 5-2-re megnyerték a nagy rangadót.

A Monaco ezzel lépéshátrányba került 13 mérkőzést követően, jelenleg 24 pontot számolnak, és ugyan a Nice csak 2 ponttal van előttük a második helyen, ők még nem játszották le a meccsüket. A PSG viszont kezd elhúzni, 30 ponttal vezeti a tabellát 9 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.