Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Így dobálták Mbappét a csapattársai az utolsó PSG-s mérkőzésén (videó)

Stílusosan búcsúzott Mbappé szeretett klubjától, és nem kizárt, hogy sok év múlva, pályafutása végén visszatér Párizsba.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rohan az idő, Mbappé is a 26. születésnapjára készülhet, ami azt jelenti, alig pár év múlva a 30-as éveikben fog járni, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor tinédzserként megismerhette a francia liga. Rendkívül fiatalon kapta meg a lehetőséget a felnőttek között, már 2015-ben pályán volt a Monaco színeiben.

A PSG hamar lecsapott rá, és papíron először kölcsön vették, majd megvették a játékjogát. Rengeteg pénzt, 180 millió eurót fizettek érte, amivel történelmet írtak, de pontosan látták benne a potenciált, így nem sajnálták rá a pénzt. Összességében tovább tartották meg, mint azt bárki is gondolta volna, mert Mbappé csak most távozik. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Ezt már korábban megtehette volna, ám rendre hosszabbított. A Real Madrid következő sztárja lesz, és a hivatalos bejelentés is úton van. Minden más állomás rendkívül nagy meglepetést jelentene, és az édesanyja is célzott rá, hogy a fia Madridban köt ki, ahol már nagyon várják, igazi megváltóként tekintenek rá.

A PSG színeiben mindent megnyert, amit csak lehetett, kivéve a Bajnokok Ligáját. Az örök álom marad a franciákkal, viszont most egy Francia Kupa kíséretében búcsúzik el, mellé a bajnoki címmel, ami nem rossz eredmény. Egészen elképesztő statisztikát tudhat maga mögött, miután 2017 és 2018 között 27 meccsen 13 gólt lőtt, addig 2018 óta a 178 mérkőzésen összesen 162x talált be.

Az ünneplés sem maradhatott el a Lyon elleni megnyert döntő után. Mbappé hiába nem lőtt gólt, nagyon élvezte a finálét, és nem láttuk még ilyen boldognak, a csapattársak kitettek magukért.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.