Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Visszatérhet PS4-re és PS5-re a legendás Syphon Filter-sorozat

Sony
not image

Kulcsár Péter

2022. április 26. - 08:05

Minden jel arra utal, hogy a klasszikus FPS felújított változata megjelenhet az újgenerációs konzolokon is.

A PS1 korszakában számos innovatív játék született, melyek közül néhányan Sony-exkluzív címként folytatták pályafutásukat. Ezek egyike volt a Syphon Filter nevű, harmadik személyű lövöldözős-lopakodós game, amit az Eidetic stúdió fejlesztett.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Az FPS a Metal Gear Solidhoz hasonló akciójátékként vonult be a videójáték-ipar történelemkönyvébe, nem mellesleg kooperatív módban, osztott képernyőn is megküzdhettünk barátainkkal, különféle izgalmas pályákon, a fegyverek széles választékának felhasználásával.

Az Eidetic később Studio Bend néven átalakult, és beolvadt a PlayStation Studiosba, melynek első számú fejlesztői gárdájává avanzsált, és úgy tűnik, feléleszthetik a régóta elfeledett, egykoron rajongók által imádott FPS-szériát.

A Gematsu magazin szúrta ki, hogy az első két epizódon kívül a Syphon Filter: Logan’s Shadow és a Syphon Filter: Dark Mirror is felbukkant a dél-koreai játékminősítő és adminisztrációs bizottság listáján, mint PS4-es és PS5-ös címek.

Egyelőre nem tudni, hogy remake-ről vagy remasterről beszélhetünk-e, ám legnagyobb valószínűség szerint a nemrégiben bejelentett PlayStation Plus Premium előfizetői csomag részeként dobhatják újra piacra az ikonikus alkotásokat, némi havidíjért cserébe.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.