Kiszivárgott az egyik ingyenes decemberi PS Plus játék

2pt Interactive
not image

Kulcsár Péter

2021. november 17. - 23:47

A PlayStation-tulajdonosok a karácsonyi ünnepekhez közeledvén úgy érezhetik majd magukat, mintha hájjal lennének kenegetve.

A japán videójáték-ipari óriástól megszokhattuk, hogy nagyvonalú akciókkal állnak elő, ez pedig decemberben sem lesz másként, a PS Plus szolgáltatásra előfizetők számára ugyanis ismét három plusz egy játékkal készülhetnek.

A PS4-es game-ek címét egyelőre rejtély övezi, a PS5-exkluzív alkotásról azonban már lehullott a lepel, köszönhetően a GameRant magazin szemfüles újságíróinak, akik idejekorán megtalálták rejtett weblapokon az ominózus játékra való utalásokat.

Ha tehát beigazolódnak a feltételezések, akkor december 7-én, szerdán válik elérhetővé a Heavenly Bodies című indie játék, ami egybecseng a hivatalos PC-s és konzolos megjelenéssel is, ám kizárólag a Sony masináin fog futni, így az Xboxosok egy ideig szomorkodhatnak.

A ragdoll mechanikára épülő, világűrben játszódó kaland során különböző munkálatokat kell végrehajtnanunk egy űrállomáson és a körülötte keringő modulokon, azonban a feladatunk korántsem lesz egyszerű, hiszen a szerelést nem várt akadályok nehezíthetik meg.

Jó hír, hogy nem csupán egyedül, hanem barátainkkal is játszhatunk akár lokális, akár online co-op módban, ezáltal az izgalmas, hátborzongató, néha pedig humoros missziókat együtt vihetjük végig, így garantáltan jól szórakozhatunk majd karácsonyig.