Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Végérvényesen egybeolvadhat a PlayStation Now és a PlayStation Plus

Sony
not image

Kulcsár Péter

2022. január 16. - 10:16

A Sony hosszú mérlegelés után végre egy nagyobb előzfizetési csomaggá gyúrhatja a PS Now és a PS Plus szolgáltatásokat.

Tavaly több forrás is azt állította, hogy 2022-ben érkezhet a nagy bejelentés a japánok részéről, ám sokáig úgy tűnt, a pletykák nem állják meg a helyüket – egészen mostanáig.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A The Tech Game magazin értesülései szerint az Egyesült Királyságban lévő viszonteladóknak és kiskereskedelmeknek azt javasolta a Sony, hogy hagyjanak fel a PS Now előfizetéses kártyák árusításával, ami egyrészt arra utalhat, hogy változtathatnak majd az árakon, másrészt pedig arra, hogy a korábban Spartacus kódnéven kiszivárgott projekt realizálását készíthetik elő.

A Spartacus egyértelműen az Xbox Game Pass mintájára készülhet, így elképzelhető, hogy a közeljövőben a PS4 és PS5 konzolok tulajdonosai egy fix havidíj befizetését követően sokkal több havonta cserélődő game-mel játszhatnak, mint azt jelenleg tehetik a PS Plus keretében.

A japán videojáték-ipari óriás egyelőre nem kommentálta a lap jelentését, illetve arra a kérdésre sem reagáltak, miért vették le a boltok polcairól a PS Now kártyákat, és mi a tervük nyárig a szolgáltatással.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.