Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Pordán Petra már most nyári formát mutat, arcpirítóan szexi

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Instagram/Pordán Petra
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Petra nagyon jó úton halad előre az edzésekkel, és már most olyan formája van, hogy bármelyik parton felhívná magára a figyelmet.

Azok, akik a koronavírus ideje alatt kissé elhanyagolták az edzéseket, főként például a motiváció hiánya vagy a lustaság miatt, jobb ha belehúznak, mivel nem maradt sok idejük, hiszen hamarosan itt a nyár.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Pár hónapon belül nagyon meleg lesz az idő, de ennek előszelét már hetek múlva érezhetjük. Érdekes lesz látni a különbségeket a partokon, mert valószínűleg sokakat érint ez a kérdés a konditermek ideiglenes bezárása miatt.

A 2021-es nyári szezon emiatt is más lehet, sokkal több olyan embert láthatunk, akik elvesztették a formájukat, vagy nem fejlődtek annyit, mint szerettek volna. Még mindig van egy kis idő arra, hogy ezen változtassanak és a helyes táplálkozás mellett feljebb kapcsoljanak.

Még a szíved is félrever, amikor meglátod Sarka Katát ebben a szettben

A rádiós Pordán Petra már önmagában nagy motivációt jelenthet, hiszen az edzéseivel láthatóan igen szép formát generál magának. A mindig csinos és szexi híresség nemcsak szép, hanem nagyon szexi is, amit már számtalanszor bizonyított.

Így tett az egyik új friss képével is, ami nem egy pozitív kommentet kapott. Valószínűleg Petrának semmi gondja nem lesz a nyári formájával, mert rendkívül erősek az alapjai, így maximum csak „igazítania” kell magán.