Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Pordán Petra már most nyári formát mutat, arcpirítóan szexi

Petra nagyon jó úton halad előre az edzésekkel, és már most olyan formája van, hogy bármelyik parton felhívná magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Instagram/Pordán Petra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik a koronavírus ideje alatt kissé elhanyagolták az edzéseket, főként például a motiváció hiánya vagy a lustaság miatt, jobb ha belehúznak, mivel nem maradt sok idejük, hiszen hamarosan itt a nyár.

Pár hónapon belül nagyon meleg lesz az idő, de ennek előszelét már hetek múlva érezhetjük. Érdekes lesz látni a különbségeket a partokon, mert valószínűleg sokakat érint ez a kérdés a konditermek ideiglenes bezárása miatt. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A 2021-es nyári szezon emiatt is más lehet, sokkal több olyan embert láthatunk, akik elvesztették a formájukat, vagy nem fejlődtek annyit, mint szerettek volna. Még mindig van egy kis idő arra, hogy ezen változtassanak és a helyes táplálkozás mellett feljebb kapcsoljanak.

Még a szíved is félrever, amikor meglátod Sarka Katát ebben a szettben

A rádiós Pordán Petra már önmagában nagy motivációt jelenthet, hiszen az edzéseivel láthatóan igen szép formát generál magának. A mindig csinos és szexi híresség nemcsak szép, hanem nagyon szexi is, amit már számtalanszor bizonyított.

Így tett az egyik új friss képével is, ami nem egy pozitív kommentet kapott. Valószínűleg Petrának semmi gondja nem lesz a nyári formájával, mert rendkívül erősek az alapjai, így maximum csak „igazítania” kell magán.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.