Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,32 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
67,275 $

Azt pletykálják, 2025 februárjában érkezik a GTA 6

Ismételten meg nem nevezett forrásoktól érkeztek hírek.

Fotó: YouTube/Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Újabb nap, újabb GTA 6-pletyka: ezúttal két új forrás is azt állítja, hogy a Grand Theft Auto 6 valamikor 2025 első három hónapjának valamelyikében jelenik meg, sőt, az egyikük egyenesen tudni véli, hogy ez a pontos időpont február. Miután azonban a vélemények már a játék második trailerének debütálása kapcsán is megoszlanak, rendkívül furcsa, hogy egyesek tudni vélik a játék megjelenési dátumát.

A Bloomberg munkatársa, Jason Schreier korábban már felvetette, hogy a játék a jövő év elején jelenhet meg, most pedig az egyik kiszivárogtató azt állítja, január vagy február, egy másik szerint pedig február 18-án fog debütálni. Kétségkívül Schreier a legmegbízhatóbb forrás a fentiek közül, így ha más „forrás” szavára nem is, az övére tényleg érdemes adni. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Mindenesetre az szinte biztos, hogy a GTA 6 valamikor 2025 első negyedévében jelenik meg, így az sem kizárt, hogy egészen márciusig húzzák majd a debütálást. Egy meg nem nevezett forrás most azt állítja, hogy 2025. február 18., egy keddi nap lesz az, amikor is megjelenik a várva várt cím.

Sőt, a Rockstart ismerve arra is igen nagy az esély, hogy annak érdekében, hogy jól sikerüljön a debütálás, a megjelenési időpontot csúsztatják, szóval egyelőre nem érdemes bekarikázni a naptárban a megjelenési időablakot. Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy van egy jó hír is a GTA 6 kapcsán: nevezetesen az, hogy eddig egyetlen forrás sem jósol megjelenési dátumot 2025 második felére.