Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

A GTA 6 megjelenési időablakát vélték felfedezni a Take-Two legutóbbi beszámolójában

Sok meglepetést azonban ez sem hoz.

Fotó: YouTube/Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Take-Two Interactive, a Grand Theft Auto 6-ot fejlesztő Rockstar Games anyacége nemrég eredménybeszámolót tartott, az esemény szövegeit szemlézve pedig volt, aki úgy vélte, kiderítette, pontosan mikor érkezik a várva várt cím. Mint ismert, az első trailer végén a fejlesztők már jelezték, hogy valamikor 2025-ben számíthatunk a megjelenésre.

Noha ez már így is több, mint amit az elmúlt 10 évben hallhattunk a játékról, sokaknak ez sem elegendő és pontosan akarják tudni, mikor debütálhat a GTA 6. Nick McKay és Michael Pachter elemzők szerint a Grand Theft Auto 6 nem 2025 elején fog megjelenni. Ezt pedig a legutóbbi eredménybeszámoló tüzetes átvizsgálása nyomán jelentették ki. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Mint ismert, a Take-Two a héten felülvizsgálta a 2025-ös pénzügyi évre (2024 áprilisától 2025 márciusáig) vonatkozó előrejelzését és az eredeti 8 milliárd dollárról valamivel szerényebb 7 milliárd dollárra módosította azt. Mindez pedig nyilvánvalóan azt jelenti, hogy nem ez lesz a megjelenési időablak, hiszen a fejlesztők is elképesztő bevételre készülnek az új cím megjelenésével.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.