Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,324 $

Újabb plakátrongálás: Lukácsi Katalin lefestette a fideszes jelölt hirdetését (videó)

Karácsony Gergely után az egyik V. kerületi ellenzéki politikus is hasonló lépésre szánta el magát az ellenfél plakátja kapcsán, a választások előtt.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már korábban megírtuk, Karácsony Gergely minden eddiginél keményebben támadta riválisát, Vitézy Dávidot: szerinte az LMP jelöltjének egy szavát sem lehet elhinni, egyúttal politikai szélhámosnak nevezte. Mindemellett azt gondolja, amit Vitézy tett, azzal szimplán becsapta a szavazóit. Ezt követően a főpolgármester felkereste Vitézy egyik plakátját, és egy fideszes matricát ragasztott rá.

Erről videó is készült, az esetről ebben a cikkünkben számoltunk be bővebben. A Belvárosi Fidelitas pedig vasárnap reggel arról írt a Facebook-oldalán, hogy egy videófelvételt kaptak arról, miszerint szombat este az V. kerületben Lukácsi Katalin, aki Juhász Péter csapatában indul az önkormányzati választáson képviselőjelöltként, egy társával hasonló lépésre szánta el magát. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Ugyanis a Belváros fideszes polgármesterének, Szentgyörgyvölgyi Péternek a plakátját rongálta meg, amelyről felvétel is készült – szúrta ki az Index. Az ellenzéki pártok által támogatott képviselőjelölt a felvétel tanúsága szerint annyira zavarba jött attól, hogy videóra vették a tettét, hogy egész egyszerűen elrohant a festékesvödörrel a kezében, majd befutott egy közelben lévő gyorsétterembe.

De arról is beszámoltunk, hogy egy hétvége alatt Kocsis Évának, a Miklósért Városvédő Kör, a DK, a Párbeszéd, az LMP, az MSZP, és A Nép Pártján közös polgármesterjelöltjének 78 plakátját rongálták meg Szigetszentmiklóson, amellyel százezres kárt okoztak a pártnak. Majd május közepén arról érkezett hír, hogy elfogták az elkövetőt.