Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Nagy bejelentést tett a Ferencváros csütörtök este, megvan az új igazolás

A Ferencváros hivatalosan is bejelentette Philippe Rommens érkezését, aki pályafutása csúcsán kerülhetett Budapestre, hiszen 26 éves, a lehető legjobb korban van.

...svg content...Fotó: fradi.hu
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros is igyekszik erősíteni, most épp a belga Philippe Rommens érkezését jelentette be, aki 26 évesen döntött úgy, hogy az NB1-ben folytatja tovább a legendás csapatnál. Isaac Pappoe, Raul Gustavo és Kady Borges ő a negyedik igazolása a Fradinak, aki a holland élvonalból érkezik.

„Philippe nagyszerű szezont zárt a holland élvonal meglepetés csapatában. Az ő személyében egy nagy munkabírású, komplex középpályást igazoltunk. Biztos vagyok benne, hogy a középpályánkra olyan képességet és minőséget tud hozni, amit jól tudunk majd kamatoztatni a szezon során.” – nyilatkozta a fradi.hu-nak Hajnal Tamás sportigazgató. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Egy olyan játékost igazolt a Ferencváros, akivel az európai kupaporondon csak tovább erősödhetnek, és akár komoly meglepetést is okozhat. „Előny, hogy ismerik már egymást Pascal Jansennel, tudja, hogy mit vár el tőle az edző, aki pontosan tisztában van azzal, hogy mire képes a pályán. Bízunk benne, hogy hamar felveszi majd a csapat ritmusát, és gyorsan beilleszkedik”

Philippe Rommens 2014-ben mutatkozott a felnőttek között a Jong PSV színeiben, előtte a PSV-nél volt junior. Egészen 2018-ig játszott a Jong PSV-nek, majd a TOP Oss-hoz került, onnan pedig a Go Ahead Eagles-hez.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.