Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Phil Spencer lehűtötte a kedélyeket, a Microsoft „nem fogja abbahagyni az Xbox konzolok gyártását”

Miután egyesek kissé túlreagálták a nemrég megjelent híreket, miszerint az Xbox egyes címeinél felhagy az exkluzivitással, Spencer egyértelművé tette, az Xbox nem szűnik meg.

Fotó: Unsplash/Billy Freeman
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Sajtóértesülések szerint a Microsoft játékrészlege a héten állítólag belső értekezletet tartott, hogy foglalkozzon azokkal a hírekkel, melyek arról szóltak, hogy egyes first-party játékai más konzolplatformokra is átkerülhetnek.

Shannon Liao, a Washington Post újságírója szerint Phil Spencer, a Microsoft játékokért felelős vezetője elmondta az alkalmazottaknak, az Xbox jelenleg nem tervezi, hogy leállítja a konzolok gyártását, és az Xbox konzolok továbbra is részei lesznek a stratégiájának, mely „többféle eszközt” is magában foglal. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a közelmúltban számos hír jelent meg annak kapcsán, hogy az Xbox a komolyabb nyereség jegyében egyes címei esetében lemond az exkluzivitásról és az olyan címek, mint például a Hi-Fi Rush, az Indiana Jones, a Gears of War és Starfield a jövőben PS5-re is megjelennek.

A hírekre nem sokkal később maga Spencer is reagált, s bejelentette, hogy valamikor a jövő héten „üzleti eseményt” tart az ügy kapcsán. Amennyiben pedig valósak a multiplatformos hírek, mindez jelentős változást jelentene a Microsoft játékstratégiájában, mely korábban a legnagyobb új first-party címeket kizárólag saját konzoljaira adta ki.

Soha nem volt még ilyen alacsony a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat közzétette legfrissebb adatait.