Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Állítólag PS5-re is érkezik a Starfield

Iparági pletykák szerint hamarosan PS5-ön is landolhat a Bethesda 2023-as címe.

Fotó: Starfield
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A megbízható forrásokból származó iparági pletykák szerint a Starfield nem sokkal az Xboxon és PC-n megjelenő Shattered Space kiegészítő megjelenése után PlayStation 5-re is megjelenhet. Noha egy ideje már arról szólnak a pletykák, hogy több Xbox-cím is érkezik más platformokra, a Starfield PS5-re való esetleges érkezése sokakat meglepett.

Az iparági pletykák szerint ugyanis az Xbox azt tervezheti, hogy minden címét más platformokon is megjelenteti, a Starfield pedig az elsők között lehet sorban. A Microsoft játékrészlegének átalakítása kétségkívül az eladások mértékének csökkenésére vezethető vissza, de a Game Passra való masszív összpontosítás is szerepet játszhatott a dologban.

A játékipari bennfentesek szerint az Xbox a jövőben a multiplatform kiadásokat erőlteti majd, a Starfieldet és más Bethesda-címeket pedig már most az új irányelv kulcsfontosságú elemeiként emlegetik. A Microsoftnál eközben több forrás is azt állítja, hogy a Starfield PS5-re csak azután jelenik meg, hogy egy közelgő DLC megjelenik Xboxon és PC-n.

Ezek a felröppent pletykák pedig arra engednek következtetni, hogy még a Starfieldhez hasonló nagy konzol-exkluzívok sem elégségesek ahhoz, hogy az Xbox versenyképes maradjon. A hardverpiacon a Nintendóval és a PlayStationnel való verseny és küzdelem állítólag arra késztette a Microsoftot, hogy alternatív bevételi lehetőségek után nézzen, nevezetesen az Xbox-játékok más konzolokon való kiadásából származó potenciális profitra támaszkodjon.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.