Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Pető Brúnó és Kempf Zozo hamar barátságot kötöttek, számíthatnak egymásra

Bár bizonyos dolgokban különböznek, mégis nagyon jól kijönnek együtt, egyúttal hálásak a sok kalandért, amit átélhettek.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz negyedik évadának versenyzői számára kiemelt helyen szerepelt az a cél, hogy végül győzzenek, ám mindemellett számos jó élményben lehetett részük, tapasztalatokat szereztek és hasznos tanulságokat vontak le. Kucsera Gábor például azt is elmondta, nagyon nehéz volt neki a játék eleje, komoly hullámvölgyeket élt meg. Egyrészt hiányzott a családja, illetve hatással volt rá mindaz, ami az utóbbi időben történt. „Nem titkoltam, azért is jöttem ki, hogy itt felejtsek” – fogalmazott.

Pető Brúnó és Kempf Zozó pedig barátságot kötöttek, egyáltalán nem tértek haza „üres kézzel”. Annak kapcsán, hogyan viszonyulnak most egymáshoz, Ördög Nóri faggatta őket, aki azt kérdezte, hogyan alakult azóta a barátságuk, folytatódott-e a közöttük lévő szimbiózis. Erre Brúnó rávágta, hogy „nem”. Mindenki nevetni kezdett, majd kifejtette, igazából azért alakult ez így, mert a nyár folyamán nem is nagyon volt idejük egymásra. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Sokat utaztak, bőven voltak programjaik, teendőik, így az időhiány miatt nem sikerült tartani a kapcsolatot. Nóri megjegyezte, mindketten elég különbözőek, így kérdéses, hogyan alkothattak ennyire jó párost. „Megbeszéltük, hogy az extrém sportosok a sportipar rocksztárjai, tehát igazából valamilyen szinten fel tudja ezt a Zozo venni” – mondta Brúnó. Zozo is egyetértett ezzel, mire Nóri hozzáfűzte, Brúnó pedig nem más, mint „a könnyűzene BMX-ese”.

Nóri szerint az, hogy egy ilyen életre szóló kalandban volt részük együtt, annyi közös emléket gyűjtöttek, még ha nem is lettek a legjobb barátok, de haverok, spanok biztosan, akik számíthatnak egymásra. „Ez biztos. Egyébként viccet félretéve tényleg barátok lettünk, úgy gondolom, hogy egy nagyon jó srácot ismertem meg, aki ha valamivel felhívna meg ilyenek, akkor azért úgy rajta vagyok, hogy segítsek” – magyarázta Brúnó. Mint mondta, neki óriási élmény volt ez az egész, és azért is hálás, hogy megismerkedhetett Nórival.

A legemlékezetesebb élmenyükről kérdezve őket Zozo nem tudott kiemelni egy pillanatot sem, szerinte minden feladat nagyon izgalmas volt a maga módján. Elismerte, volt amit nem élvezett annyira, de utólag jó visszanézni, mit hogyan oldottak meg. „Nagyon jó kaland volt így egyben az egész, amiatt is, mert új páros voltunk, és szerintem így ahogy kifejlődött az egész, nagyon jó volt” – tette hozzá. Ezzel Brúnó is egyetértett, aki egyedül azt hiányolja, hogy a műsor ideje alatt volt egy megszokott ritmusa, ami korábban nem, és így kipihentebb volt.