Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Ennyi volt, Paul Pogba 4 éves eltiltást kapott a doppingügye miatt

Helyt adtak a doppingellenes ügyészség kérelmének, amely szerint Paul Pogbát négy évre eltiltották a játéktól.

...svg content...Fotó: Unsplash/Emilio Garcia
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Paul Pogba jövő hónap közepén lesz 31 esztendős, így könnyen lehet, hogy ez a súlyos eltiltás a karrierje végét is jelenti. A pályafutása akkor indult lejtmenetnek, amikor elhagyta a Juventust, ahol 2012 és 2016 között játszott, és jól ment neki a játék. Végül úgy döntött, visszatér a Manchester Unitedhez, akik óriási összeget fizettek érte.

2022-ig maradt a csapatnál, de sokszor csak önmaga árnyéka volt, nem kevés kritikát kapott emiatt. A sérülései is hátráltatták, majd ugyan visszatért a Juventushoz, mindössze 8 mérkőzést lehetett a pályán a „Zebráknál”, és egy újabb súlyos sérülés erősen rányomta a bélyegét az olaszországi karrierjére. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Legutóbb pedig a doppingügye kavart nagy port, és mint arról a La Gazetta dello Sport is beszámolt, véget ért Pogba kalandja a Juventusban azt követően, hogy tavaly augusztusban pozitív tesztet produkált tesztoszteronra. Hosszú hónapokon át ment a tárgyalás a háttérben, Pogba igyekezett bizonyítani az igazát, de hiába.

A hivatalos döntés szerint Pogba négy éven át nem játszhat, nem léphet pályára profi mérkőzéseken, mivel a doppingellenes ügyészség kérelme zöld utat kapott. Ezzel könnyen lehet, hogy idő előtt ér véget a világbajnok pályafutása, aki továbbra is szereti a futballt, ám ez most egy több mint nagy csapás számára.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.