Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Nyerő Páros: pár néző rendesen kiakadt a kiesett Pataki Zita egyik utolsó mondatára

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem egy néző akadt ki azon, amit Pataki Zita mondott a kiesését követően a Nyerő Párosban, ahol sokak számára megosztó karakterré vált.

Már önmagában az komoly meglepetés volt, hogy Pataki Zita és párja, Attila a Nyerő Párosban szerepelt. A generációs különbségek ellenére Zita és Attila végig nyitott volt a fiatalokkal, ám ez nem mindig sült el jól.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Zita sok esetben próbált segíteni, többek között Kulcsár Edináéknak is, de nem minden ment át úgy, ahogy kellett volna. Ennek kapcsán Edina is nyilatkozott az egyik adást követően a Blikknek, miközben az RTL Klub sztárja az Instagram oldalára írt pár sort.

A legutóbb kiesők Zitáék voltak, meglehetősen simán estek ki, mindössze egy szavazatot kaptak, így számukra véget ért a játék. Guszti például megkönnyezte a búcsút, akárcsak Zita, aki örült a találkozásnak.

„Lehet, hogy ambivalens érzésem is volt, de közben ilyen megnyugvás, hogy akkor jó, csak csatározzatok, de a jelenlévőknek gyakorlatilag majdnem mindnek válságban van a házassága.” – mondta Zita, és ez volt az a bizonyos mondat, ami igencsak megosztotta a nézők véleményét.

Nyerő Páros: Balázs már majdnem sírt a nevetéstől, Fecó mit művelt? (videó)

Csak úgy repkedtek a negatív, rendkívül sértő kommentek, amik közül inkább most nem idéznénk. Sokan jegyezték meg, hogy erre a mondatra egyáltalán nem lett volna szükség, és nem értik, Zita miért mondta ezt.

„Zita! A végén az a megjegyzés kár volt, hogy mindenkinek válságban a házassága… icipicit karörvendőnek tűnt. De egyébként gratulálok a kapcsolatotokhoz, látszik, hogy jól működik.”

Lapozó: 1 2