Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Párharc: Varga Viktor kiugrik az ablakon, ha megint felhozzák neki a dolgot

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. november 1. - 17:03

Varga Viktornak már nagyon elege van a fair play emlegetéséből, aminek hangot is adott, csak fogta a fejét.

Varga Viktor csapata mindkét napot behúzta, ami előnyökkel is járt, illetve nem kell tartaniuk attól, hogy párbajozni fognak. A második nagy győzelem előtt megkapták a lehetőséget, hogy kiválasszanak egy riválist, akiket kiszednek a sorból.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Nem meglepő módon Sofira esett a választás, ami után Tücsi kissé kiborult, pláne azt követően, hogy bukták a napot. Nem bírták ki, hogy ne menjenek oda a másik csapathoz, akik épp kedélyesen beszélgettek az asztalnál a győzelmük után.

Tücsiéknek nem tetszett, hogy rájuk esett a választás, és a fair playt emlegették. Ez leginkább Monoki Leheléknek lett címezve, miközben Viktornak már mérhetetlenül elege van abból, amit ennek kapcsán hajtogatnak a versenyzők.

„Ha még egyszer valaki kiejti a száján a fair playt, én biztos, hogy kiugrok az ablakon. Annyira idegesítő, hogy csak akkor tudják használni ezt az emberek, amikor éppen vesztesére állnak, vagy kiesés közeli állapotban vannak.” mondta Viktor.

Viktor nem érti Tücsiéket, mert fordított esetben ugyanezt tették volna, illetve ez egy játék, ez erről szól. Monoki Lehel is megjegyezte, érdekes, mert eddig nem számított a fair play. „Most hirtelen fontos lett a fair play.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.