Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Curtis szerint, ha egy függő bekerülne a műsorba, az pár nap alatt kibukna

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Emiatt is volt fontos számára, hogy az emberek lássák, egy ideje tiszta, félretette a kábítószert, aminek köszönhetően megváltozott az élete.

Curtis a Celebh vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának egyik nagy esélyese. A nézők továbbra is játékban tartják, és nehéz elképzelni, hogy ne lenne ott a végéig, bár senki sem érezheti magát teljes biztonságban, láttunk már olyan korai kiesőket, akikre nem számíthattunk.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Ugyanakkor Curtis tábora hatalmas, a legnagyobb a műsorban szereplők közül. Most ismét megnyílt, és nagyon őszintén beszélt arról, hogy miket élt át a drogproblémái miatt, illetve kiderült, már nem beszél Majkával, és szerinte ki sem kellett volna békülniük.

Fontos volt számára ez a műsor, hogy az emberek lássák, valóban tiszta, mert ha az lenne, amit egyesek állítanak róla, hamar kibukna a dolog. Curtis tiszta, egészséges és látható módon jó a kedve a kolumbiai táborban, miközben konstans jól teljesít.

„Ha egy igazi függő ide bekerülne, az kibukna pár nap alatt.” – mondta Curtis, aki elárulta, számára a nagy törést az jelentette, hogy anno ugyan ott volt az ominózus bulin Szegeden, nem tudott fellépni. „Már a kábítószer úgy eluralkodott rajtam, hogy féltem sokszor.”

„Hiába voltam otthon, egyedül voltam, azt hittem, hogy van bent valaki a lakásban. Szörnyű volt, nézelődtem az ablakon. Már nem éreztem jól magam. Próbáltam letenni.” Curtis a rendkívül őszinte beszélgetés alatt mesélte el, hogy nagyon erős elvonási tünetek jöttek ki rajta, idegbeteggé vált.

„Olyan idegbeteg voltam, kezelhetetlen volt.” Orvoshoz is fordult, majd kapott egy gyógyszert, ami annyira kiütötte, hogy három napig csak aludt. „Az sem vált be, mert utána ugyanúgy ébredtem, hogy idegbeteg vagyok, csak három napig aludtam.”

Összesen nyolc hetet töltött el az elvonón, ahol szakemberek segítették a gyógyulását, majd további nyolc hónapon át foglalkoztak vele, csak már odakint. Azóta tiszta, és ennek nagyon örül, mert megváltozott az élete.

Az akkori párja sokat segített neki, de érthető módon rosszul viselte a dolgot. „A legrosszabb az ilyen függőkkel, hogy azt mondja, amit hallani akarsz.” – fogalmazott Curtis a táborban élő társai előtt, akik csendben hallgatták őt.