Párharc: Mischinger Péter elmondta a véleményét a döntős kudarc után

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakult Mischinger Péter számára a Párharc 2 döntője, mint azt szerette volna, mivel csak második lett a párjával.

Mint arról már korábban beszámoltunk, véget ért a Párharc 2 évada, amit Somhegyi Krisztián és párja nyert meg. Keményen küzdöttek, és már a játék elejétől kezdve őket tartották a legnagyobb favoritnak.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Nehezen indult be a henger, sok hátráltatásban volt részük, és a játék elejétől kezdve ki akarták őket rakni a társak. Nem jártak sikerrel, olyannyira nem, hogy övék lett a fődíj, és teljesen megérdemelten.

A döntő is izgalmas volt, Krisztián el sem akarta hinni, hogy nyertek, márpedig megtörtént. Noha Péter már nem egy műsorban kapott lehetőséget a TV2-nél, ezúttal sem tudott nyerni, de legalább ott volt a döntőben a szerelmével.

Hangsúlyozta, ahogyan korábban sem, most sem érzi szégyennek a Krisztiántól való vereséget, akárcsak az Exatlon Hungary-ben. Hozzátette, végigmentek, panasz nélkül, így teljesen megérdemlik a győzelmet.

Ezt követően jöhetett a nagy pillanat, amikor is minden korábban kiesett versenyző gratulált a győzteseknek, illetve második helyezett párosnak. Péterék is dicséretet érdemelnek, mert jól küzdöttek, és mindent beleadtak.