Somhegyi Krisztián nem akarta elhinni, hogy megnyerték a Párharc második évadát

Fotó: Instagram/Párharc
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A könnyek sem maradhattak el a Párharc 2. évadának fináléjában, amit Somhegyi Krisztián és Viczián Viki nyertek meg.

Egy ideje tudni lehetett, hogy lesz második évada a Párharcnak, ami nem meglelő, mert nagy sikerrel futott az első szezon, amit Varga Viktorék nyertek meg, méghozzá egy igen drámai párbaj végén.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A Párharc legújabb évadában is voltak nagyon ismert nevek, például Kozso, aki a bemutatkozását követően úgy döntött a kedvesével, hogy kiszállnak. Átadták a lehetőséget DR BRS-éknek, és a sors furcsa fintora, hogy a DJ és szerelme majdnem bejutott a fináléba.

A folytatás is izgalmas volt, a viták sem maradtak el. Sőt, Stohl András is jelezte az egyik téma kapcsán, hogy most már kezd dühbe jönni, aki ezúttal is végig együtt élt a játékkal, és remekül vezette a műsort.

A döntőben Somhegyi Krisztiánék és Mischinger Péterék jutottak be, de csak az egyikőjük lehetett nagyon boldog. Végül Krisztián és Viki lettek a befutók, és mint azt alább látni fogjátok, az örömkönnyek sem maradhattak el.

Krisztián nem akarta elhinni, hogy nyertek, és elmondása szerint ennyire még nem remegett a keze. A másik oldalon minden Péter arcára volt írva, nagyon szomorúan vette tudomásul, hogy ezúttal sem nyert.