Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Párharc: már az első feladatnál totális drámába került az egyik sztárpár (videó)

Fogalmazzunk úgy, hogy gondjaik akadtak a matematikával, és ezzel nem kevés időt veszthettek, már az első feladat ideje alatt.

Fotó: Instagram/Párharc
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik Gáspár Evelint és szerelmét hiányolják a Párharcból, ne aggódjanak, mert úton vannak a műsorba. Egyszerűen csak később debütálnak, mint a többiek, viszont érdekes lesz látni, hogy mi ennek az oka, és mit szólnak majd a többiek.

A Párharc hétfő este vette kezdetét, és azonnal komoly akcióval indult a verseny, miközben Monoki Lehelt rögtön szájba lőtték, ami nem volt kellemes. Az Exatlon Hungary műsorvezetője magabiztos, szerinte ott lesznek a legjobb kettőben a végén, és úgy látja, többek között Kulcsár Edina és G.w.M. sem fogja megnyerni a játékot. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Ez a túlzott magabiztosság nem biztos, hogy mindenkinek szimpatikus, és Varga Viktornak is lehet reakciója erre, miután azt mondta az énekesről, „elmebeteg”, amit nyilván nem szó szerint értett, de vele sem számol potenciális győztesként.

Az egyik páros már az első feladat alatt nagyon komoly bajba került, Heatlie Dóri és Dávid tudták, ha matematikai feladvánnyal találják szembe magukat, akkor abból komoly gondjuk is lehet. Így is lett, születésük évszámát kellett összeadniuk a széfkódhoz, ám ezzel nem kevés időt veszítettek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.