Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Párharc: már az első feladatnál totális drámába került az egyik sztárpár (videó)

Fotó: Instagram/Párharc
not image

Hujber Dávid

2022. október 18. - 06:51

Fogalmazzunk úgy, hogy gondjaik akadtak a matematikával, és ezzel nem kevés időt veszthettek, már az első feladat ideje alatt.

Azok, akik Gáspár Evelint és szerelmét hiányolják a Párharcból, ne aggódjanak, mert úton vannak a műsorba. Egyszerűen csak később debütálnak, mint a többiek, viszont érdekes lesz látni, hogy mi ennek az oka, és mit szólnak majd a többiek.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

A Párharc hétfő este vette kezdetét, és azonnal komoly akcióval indult a verseny, miközben Monoki Lehelt rögtön szájba lőtték, ami nem volt kellemes. Az Exatlon Hungary műsorvezetője magabiztos, szerinte ott lesznek a legjobb kettőben a végén, és úgy látja, többek között Kulcsár Edina és G.w.M. sem fogja megnyerni a játékot.

Ez a túlzott magabiztosság nem biztos, hogy mindenkinek szimpatikus, és Varga Viktornak is lehet reakciója erre, miután azt mondta az énekesről, „elmebeteg”, amit nyilván nem szó szerint értett, de vele sem számol potenciális győztesként.

Az egyik páros már az első feladat alatt nagyon komoly bajba került, Heatlie Dóri és Dávid tudták, ha matematikai feladvánnyal találják szembe magukat, akkor abból komoly gondjuk is lehet. Így is lett, születésük évszámát kellett összeadniuk a széfkódhoz, ám ezzel nem kevés időt veszítettek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.