Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,033 $

Párharc: G.w.M. készen állt arra, hogy ájulásig legyen a víz alatt (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. november 1. - 08:47

A rapper kész volt ájulásig harcolni a víz alatt, majd az életösztön erősebb volt, és végül meghúzta a láncot.

G.w.M. csapata eddig nem teljesít valami jól, és hamarosan párbajozniuk kell. A másik csapat kezében vannak, miután sorra bukják el a versenyeket, és jól látható módon a feszültségek is egyre nagyobbak.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Azzal, hogy két részre bomlott a Párharc mezőnye, végérvényesen eldőlt, hogy a korábbi szövetségek nem tarthatóak. A versenyzők már abszolúte ellenfélként tekintenek egymásra, és ez a folytatásban még élesebbé válhat.

Később valószínűleg újra az egyéni játéké lesz a főszerep, és akkor lesz csak igazán érdekes látni, hogyan alakultak a kapcsolatok. Nem kizárt, hogy G.w.M. és Kulcsár Edina rövidesen párbajozni fog, erről a másik csapat fog dönteni a győzelmük miatt.

G.w.M. Monoki Lehel párjával, Gyenesei Leilával csapott össze egy vizes feladatban. Végül Leilának egy mély levegőt sem kellett vennie, nagyon simán ment neki a feladat, addig G.w.M. a rövidebb nyaka miatt igazi kínokat élt át.

Curtis nem beszél Majkával, szerinte ki sem kellett volna békülniük

Kész volt arra, hogy ájulásig csinálja, de ennek nem volt értelme, mert Leila orra még csak víz alá sem került. Ennek ellenére a rapper másodperceken át szenvedett, az egész teste remegett, ám mielőtt fulladozni kezdett volna, meghúzta a láncot.