Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Párharc: csótányok kerülnek a sztárok szájába (videó)

Fotó: Instagram/Párharc
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hasonlóban ezelőtt nemigazán lehetett részük a Párharc versenyzőinek, akik csótányokat tartottak a szájukban.

Kozso és kedvese már nincs versenyben, kvázi feladták a játékot. Ugyanakkor tisztázták, ez nem feladás volt a részükről, csak átadták a lehetőséget DR BRS-ékenk, akik kiestek Somhegyi Krisztiánék ellen az első párbajon.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Azóta csapattá alakult a mezőny, Krisztián kedvese elhányta magát, majd nagyon jól teljesített. A legerősebb páros lehetnek, minden szinten, így igencsak figyelniük kell a többieknek, bár jelenleg csapatként küzdenek.

Talán már nem sokáig, és ne feledjük, a vesztes csapatból valaki biztosan párbajozni fog. Nincs messze, hogy megtudjuk, ki esik ki következőnek, előtte azonban vár még pár kaland rájuk és a nézőkre.

Stohl András emelte a tétet, méghozzá csótányok segítségével, amit látni is fogtok az előzetesben. Mischinger Péter is azon „szerencsések” között volt, akiknek csótányt kellett a szájukba venniük.

Ez már önmagában komoly kihívás, de közben arra is figyelniük kellett, hogy ne nyeljék le a rovart. Kisebb csoda, hogy nem hányták el rögtön magukat, és természetesen élő csótányokról beszélünk, akik igen méretesek.