Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Párharc: Csoki egészen közelről ordibált Heddával (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csoki időről időre megemeli a hangját, most például egészen közelről ordibált Heddával, noha semmi oka nem lett volna rá.

Nem mindenkinek szimpatikus az, ahogyan Csoki viselkedik a kedvesével, Heddával. Mégis együtt vannak, összetartja őket a szeretet, a közös emlékek, és azért a sikerélményekről sem feledkezhetünk meg.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

A Párharc sokat segíthetett nekik abban, hogy erősítsenek a kapcsolatukon, mert ők voltak az egyetlenek, akik ingatag lábakon álltak, és egy alkalommal majdnem szakítottak a műsorban. Csoki nem akart együtt aludni Heddával, és valós esélye volt annak, hogy kiszállnak, nem folytatják tovább.

Milyen jól tették, hogy végül megbeszélték a dolgokat, mert már ott vannak a döntőben, amire nem sokan számíthattak. Parádés teljesítményt nyújtott Hedda a döntő előtt, Csoki sokat köszönhet neki, és második helynél rosszabb pozícióban nem végezhetnek.

Ez már önmagában hatalmas siker, tekintve, hogy milyen utat jártak be, de tegyük hozzá, a legutóbbi kör sem ment nekik simán. Csoki már nem először kapta fel a vizet, nagyon dühösen reagált, míg Hedda csak nézett maga elé.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2