Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Ilyen szexin olvasgat bikiniben Horváth Éva a parton

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lehet irigykedni a modellre, aki igyekszik kikapcsolódni, és mindezt nagyon stílusosan, szexin teszi meg, mint azt látni fogjátok.

Horváth Éva áloméletet élhet, már csak amiatt is, hogy két gyermek édesanyja, és boldog. Mindene megvan, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy igazán kiegyensúlyozottan élje az életét, jelenleg távol Magyarországtól.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Egy ideje Balin éli a család az életét, csak nyáron látogattak haza, és még a hideg beköszönte előtt visszatértek Ázsiába. Éva igyekszik folyamatosan beszámolni a kinti életükről, mind videós, mind képi formában.

Nem panaszkodhatnak a követők, folyamatosan érdekes és különleges tartalmakat kapnak. Éva pedig igyekszik színesíteni a dolgokat, és közben megmutatni, miket lehet csinálni Balin, mennyire más az a világ.

A két gyermek mellett is vannak szabad percei, például olvas, de nem úgy, mint az emberek többsége. Legutóbb egy csodálatos parton olvasgatott, és mindezt nagyon szexin egy bikini kíséretében.

„Mi volt az a könyv, amit utoljára olvastatok? Nálam most minden a jógáról szól: Kortalanul by Sharath Joish” – írta a posztjában Éva, aki egy vonzó fotót is posztolt magáról, ahogyan a mennyie parton napozgat.

Még több bulvár: Szabó Dóra egészen elképesztő bikinis formát villantott Baliról