Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Párharc: Csoki csúnyán berúgott a finálé előtt, Hedda mentette a menthetőt (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hedda nagyon jól ismeri Csokit, addig a többiek nem, így jobbnak látta, ha még időben cselekszik, nehogy még nagyobb legyen a gond.

Csoki rengeteget köszönhet Heddának, aki egyrészt nem keveset tűrt mellette a játék során, másrészt mindig támogató volt. Nem sokan tűrték volna azt, amit ő, és ennek kapcsán Tücsinek is egyértelmű véleménye volt.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A többi páros között megvolt a harmónia a Párharcban, addig Csokiék sokat veszekedtek. Csoki még a döntő előtti játék során is üvöltözni kezdett Heddával, aki csak nézett, látszott rajta, hogy kellemetlen a helyzet számára.

Ennek ellenére bejutottak a döntőbe, majd eljött az este, aminek idejére visszatértek a korábban kiesett versenyzők. Csoki pedig egyre többet és többet ivott, és nem volt nehéz kitalálni, hogy ennek rossz vége lehet.

Hedda igyekezett menti a menthető, megint ő volt az, aki cselekedett, ahelyett hogy Csoki nem jutott volna el erre a szintre. Stohl András szerint Csoki beteg, és szakember segítségére lenne szüksége, amit másnap közölt is vele.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2