Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,35 Ft
Euró
391,02 Ft
Font
457,12 Ft
Bitcoin
56,758 $

Paprika Dorina egyetlen emberben bízik a Farm VIP-ban, senki másban

Paprika Dorina ismét komoly veszélybe kerülhet, és lehetséges, hogy ő lesz a következő kieső, nem sokkal azután, hogy Polgár Tünde elhagyta a farmot.

Fotó: TV2
Relax

Kiss László

Szerkesztő

Több mint véleményes volt, amit Paprika Dorina csapata csinált az első farmgyűlésén, amikor előre megbeszélték, kire fognak szavazni. Sőt, még azt is megtervezték, hogy Dorina kit hívjon ki, ami sokaknál kihúzta a gyufát.

Hiába próbálták ezt meg kamerákon kívül lezongorázni, Demcsák Zsuzsa, a Farm VIP műsorvezetője mindenről tudott. Kellemetlen és kínos volt a helyzet, Dorina számára, aki nem kicsit csalódott. Soron kívül Ködbe borult a Balaton hétfő reggel, lenyűgöző felvételen a ködfal

A legnagyobbat Rippel Feriben csalódott, aki szerinte csak a pénzt látja maga előtt. Miután elbukták a termelési feladatot, biztossá vált, hogy valaki ismét tőlük fog távozni, de még nem tudjuk, ki lesz a védett játékos.

Hamarosan erre is sor kerül, ahogyan arra is, kik fognak párbajozni. Sánta László és Dorina erről is beszélgettek, de elég tanácstalanok, nem tudják, hogy milyen döntést hozzanak, ami mindenképpen fájdalmas lesz.

Dorina hangsúlyozta, ugyan szimpatikus számára Laci, nem lát bele a fejébe, és csak egy emberben bízik meg, Simonban. A többiekben nem tud, és nem nyugodhat meg a farmgyűlés előtt.