Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Pápai Joci elárulta, mivel csúfolták gyermekkorában

Fotó: Instagram/Pápai Joci
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pápai Joci nagyon-nagyon kedves volt a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjével, de a többiek sem akarták megbántani, mert rendkívül aranyos volt a produkció alatt és nagy hangulatot csinált.

A Sztárban Sztár leszek! 2022-es válogatójának ideje alatt is voltak olyan versenyzők, akiknek ugyan nem volt tehetségük az énekléshez, legalábbis ahhoz biztosan nem, hogy továbbjussanak, nagy show-t csináltak.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Nem lehetett rájuk haragudni, olyan kedvesen léptek fel, míg mások rendkívül tiszteletlenül beszéltek a mesterekről. Hajnalka például üde színfoltja volt az utolsó válogatónak, sokan megkedvelték.

Ki szeretett volna lépni a komfortzónájából, miközben személyesen találkozhatott a mesterekkel. Sőt, beszélgethetett velük, ami mindig plusz töltést tud adni egy rajongónak, akár az egész produkcióra.

Egy plüssmajommal a kezében érkezett meg a műsorba, melynek kapcsán Pápai Joci elárulta, egész gyermekkorában csitának hívták, de nagy örömmel és kíváncsisággal várta, hogy a debreceni versenyző mit fog előadni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2