Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Pamela Anderson megtörte a csendet: Pam & Tommy és a hírhedt szexvideó

Fotó: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Netflix saját gyártású, Pam & Tommy című sorozata kapcsán most először hallhattuk Pamela Anderson véleményét.

Mint ismert, a Netflix feldolgozta Pamela Anderson és egykori férje, Tommy Lee viharos és botrányokkal tűzdelt kapcsolatát, melyben Lily James alakítja Pamela Andersont és Sebastian Stan a volt férjét, Tommy Lee-t: a minisorozat románcukat és a szexvideójuk megjelenése körüli botrányt dolgozza fel.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A sorozat végén pedig nyomon követhetjük a jogi csatározást azokkal szemben, akik nyilvánosságra hozták a felvételt. A sorozatot még a kritikusok is elismerték, sőt, több díjra is jelölték, noha az egykori Baywatch-sztár közeli barátai felszólaltak ellene, mondván, a sorozat inkább traumát okoz a színésznőnek.

Anderson egyik barátja, Courtney Love például azt mondta, hogy őt személy szerint “sokkolta a sorozat”, ami szerinte “egy darab sz*r”, továbbá elárulta, hogy megtagadta a készítőktől, hogy felhasználhassák egyik Rolling Stone-címlapját a sorozatban.

Hamarosan azonban megjelenik szintén a Netflixen Anderson dokumentumfilmje, a Pamela, a love story, melynek trailere ma landolt a YouTube-on: az előzetesben Anderson látható, ahogy a szexvideó körüli kérdésekkel foglalkozik, és most először részletesen is megosztja, ő hogyan élte meg ezt a számára nehéz időszakot:

“Most, hogy újra előjön az egész, rosszul érzem magam. Most először szeretném átvenni az irányítást a narratíva felett. Nem éreztem, hogy túl sok tiszteletet kaptam volna. Karriert kellett csinálnom abból, ami maradt. De nem én vagyok a bajba jutott kislány. Őrült helyzetekbe hoztam magam, és túl is éltem őket.”

Anderson saját dokumentumfilmje, a Pamela, a love story január 31-én kerül fel a Netflixre, addig pedig íme a trailer: