Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Pamela Anderson fontos bejelentést tett

not image

A T-800-as

2021. január 27. - 21:38

Nincs rá szüksége, nem is szereti, így nem látja értelmét, hogy a továbbiakban jelen legyen, hiába követik sokan.

A közösségi média szinte az összes embert beszippantotta a Földön, és sok millióan vannak, akik a platform függőjévé válnak, miközben többet néznek lefelé a telefonjukra, mint maguk elé, amikor sétálnak.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Elég csak kimennünk az utcára, vagy felülni a metróra, és nagyon kevés ember fog ránk nézni, mert végig a telefonjukat bámulják. Az internet és az okostelefonok elterjedésével egy új világ vette kezdetét, és ennek jelentős részét képezi a közösségi média.

Egyes hírességeket több mint 200 millióan követnek az Instagramon, akik ezzel dollármilliókat keresnek. Hatalmas ereje lett a Facebooknak, az Instagramnak és a Twitternek, mely Magyarországon kevésbé népszerű.

A Facebook és az Instagram azonban különösen jól pörög, akárcsak a szintén globális hatalomra törő TikTok. A fiatal generáció számára ez már olyan természetes, mint nekünk régen, amikor kinyitottunk egy könyvet.

A rajongók elájultak Opitz Barbi ajkától

A világsztárok közül legutóbb Pamela Andersonnál telt be a pohár, aki megerősítette, hogy ez lesz az utolsó bejegyzése az Instagramon, a Twitteren, vagy a Facebookon. Elárulta, hogy soha nem érdekelte a közösségi média, és jól érzi magát a jelenlegi életében, amit inkább tölt olvasással, vagy a természet lágy ölén.

Ahogyan a Baywatch egykori nagy sztárja fogalmazott, szabadnak érzi magát, és csak remélni tudja, hogy mások is megtalálják a saját útjukat, miközben nem pazarolják el az idejüket olyan dolgokra, amik nem értékesek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.