Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

A rajongók elájultak Opitz Barbi ajkától

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Sokan voltak, akiknek nagyon bejött a magyar énekesnőről készült szelfi, ami hamar több ezer likeot kapott.

Nehéz lenne azt mondani, hogy Opitz Barbi nem egy feltűnő jelenség. Egyrészt fiatal, csinos, híres és nagyon közkedvelt. Ez pedig egy olyasfajta kombináció, aminek köszönhetően az énekesnőt mindig a figyelem középpontjában tartja.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Nyilván vannak, akik kissé alpári stílusban szólnak hozzá, de mint azt már nem egy alkalommal írtuk, Barbi jól viseli a kritikákat, vagy az ehhez hasonló hozzászólásokat, amit nem mindenki tud elmondani magáról.

Néha ezzel komoly önuralom szükséges, mert olyan hozzászólásokat is olvasni, amiktől az ember csak fogja a fejét. Hihetetlen, hogy egyesek milyen stílusban képesek írni, bár ez inkább saját magukat minősíti.

Palvin Barbi cukibb, mint valaha

Barbi azonban rendületlenül halad előre, és gondoskodik arról, hogy a rajongói ne unatkozzanak. A Sztárban Sztár különdíjas győztese gyakorlatilag bármelyik formás testrészével képes az őrületbe kergetni a férfiakat.

Legutóbb az ajkáról készült kép okozott nagy ovációt a közösségi médiában, ami nem csoda, mert valóban nagyon hangsúlyos, különösen ezzel az érdekes árnyalatú rúzzsal. A szerelmes üzenetek most sem maradhattak el…