Clouds
21 Budapest
Dollár
358,73 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
443,57 Ft
Bitcoin
23,139 $

Palik Lászlót idézte Monoki Lehel kommentálás közben az Exatlonban (videó)

Fotó: Facebook/Palik László
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Monoki Lehel hallhatóan nagyon élvezi az eseményeket Dominikán, a humor sem áll távol tőle, és természetesen ő is ismeri Palik László legendás pályafutását.

Palik László sokak példaképe lehet, rengeteg fiatal sportriportert motiválhatott a hosszú évek alatt, amiket eltöltött a szakmában. Jelenleg a YouTube-on láthatjuk őt, miután úgy döntött, ő is elindítja a saját csatornáját.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Érdemes követni a csatorna eseményeit, remek témákat dolgoznak fel, és hetente több videóval i s jelentkeznek. Miután Palik kiszállt az Exatlonból, erre is jutott ideje, de sokan hiányolják őt.

Rengeteg olyan nézői vélemény jelent meg, akik sajnálattal vették tudomásul, hogy az Exatlon Hungary All Star szezonját már nem a legendás sportriporter vezeti és kommentálja.

Mint az általában lenni szokott, az emberek éles kritikákat fogalmaztak meg az utód kapcsán, aki nem Szujó Zoltán, hanem Monoki Lehel lett. Szintén sok tapasztalattal rendelkezik és nagy átéléssel közvetíti az eseményeket, ám mégis durva kritikákat fogalmaznak meg vele szemben.

Lapozó: 1 2