Durva, kemény kritikákat kap Palik László utódja, egy másik sztár megvédte őt

Fotó: Facebook/Exatlon Hungary
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg Monoki Lehel is látja azokat a durva, néhol egészen alpári kommenteket, amik róla megjelennek az új műsorvezető munkája kapcsán.

Az Exatlon Hungary első három évadát Palik László vezette és kommentálta, a többség nagyon elégedett volt, már csak amiatt is, mert ez egyúttal egy nagy visszatérést is jelentett a részéről. Korábban éveken át nem láthattuk őt a televízióban, sokaknak hiányzott az F1-es közvetítésekből.

Az Exatlonban is nagy átéléssel közvetítette az eseményeket, majd jött a meglepő hír, miszerint úgy döntött, a negyedik évadot már nem ő fogja vezetni. Azonnal beindult a kommentáradat, és a többség inkább csalódott volt, de persze olyan véleményeket is lehetett olvasni, hogy „végre”.

Nem lehet mindenkinek megfelelni, de a TV2-nek választania kellett egy új szakembert, mivel útjára indították az All Star szezont. Többen abban reménykedtek, hogy Szujó Zoltán lesz a befutó, ám végül Monoki Lehel került Palik helyére.

Már az első adás ideje alatt egészen durva kommentek is megjelentek, sokan a nemtetszésüket fejezték ki a műsorvezetővel kapcsolatban. Ez most sincs másképp, még mindig téma a szereplése, aminek kapcsán Szebeni István reagált a hivatalos Facebook oldalán keresztül.

Exatlon Hungary All Star: szemtől szemben mondta meg a frankót Peti Zalánnak

„Olvasom ezt a sok szitkozódó kommentet az Exatlon műsorvezetői kapcsán. Persze, mindenkinek szíve joga szeretni, vagy nem kedvelni a műsorvezetőket.” – kezdte a hosszabb posztjában Szebeni.

Lapozó: 1 2