Dollár
423,25 Ft
Euró
420,98 Ft
Font
483,45 Ft
Bitcoin
20,171 $

Palácsik Lilla várva várt fotója a nagy családról

Fotó: Instagram/Visváder-Palácsik Lilla
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 17. - 00:07

Azok, akik négyen együtt szerették volna látni a családot, nagyon boldogok lehetnek, mert Palácsik Lilla ezt a kérést is teljesítette.

Visváder-Palácsik Lilla boldogabb talán nem is lehetne, abszolúte helyén van az élete, megtalálta azt a személyt, aki mellett igazán kiegyensúlyozott lehet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy időközben családot alapítottak.

Soron kívül Tüntetések miatt részben átalakul Budapest közlekedése

Sőt, az első gyermekük után megszületett a másik babájuk is, akit már nagyon vártak. Így már négyen élik az életüket, ami nyilván új kihívásokat is rejt magában, de ők nem így tekintenek erre és hálásak.

Mindig hálásnak kell lenni, ha megszületik egy gyermek, aki egyúttal a jövőt is garantálja. Gyerekek nélkül jövő sem létezne, jövő nélkül pedig szép lassan kihalna az emberiség, tehát a legfontosabb folyamatról beszélünk.

Vajna Timi testvére már több fotót is megosztott a babájáról, ám most eljött a pillanat, amikor egyszerre szerepelnek a fotón. Rengeteg dicsérő szót kapnak, és nem mellesleg Lillának már több mint 80 ezer követője van.

Házasodna a gazda: “Egyedül fogok meghalni Hollandiában a macskámmal” (videó)

„Sziasztok. Négyes képet még nem is tettem fel nektek, a képen a mi kis családunk. Anya Apa és a gyerekek.” – írta nagyon boldogan a büszke anyuka, aki most ismét átélheti azt az időszakot, amit korábban, közvetlen a szülést követően.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.