Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Otthon hagyta gyógyszereit, hetek óta nem találnak egy fiatal nőt

A 39 éves Mócsai Virágnak csaknem két héttel ezelőtt veszett nyoma.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A Nagykátai Rendőrkapitányság továbbra is keresi azt az eltűnt nőt, akinek június 21-én veszett nyoma Tóalmásról. Mócsai Virág a délutáni órákban távozott otthonából ismeretlen helyre.

A hatóságok most a lakosság segítségét kérik, az eddigi információk szerint az eltűnt nő otthon hagyta gyógyszereit, és rendszeres kezelésre szorulna – írta meg a police.hu. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A nő kb. 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, kék szemű. A Nagykátai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Mócsai Virágot felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.