Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,58 Ft
Font
456,43 Ft
Bitcoin
66,351 $

Leállásokról tájékoztatta ügyfeleit az OTP

Az OTP Bank rendszerfejlesztések miatt több alkalommal is kénytelen lesz szüneteltetni egyes digitális szolgáltatásait.

Fotó: Unsplash/Kaitlyn Baker
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az OTP Bank előre tájékoztatta ügyfeleit arról, hogy 2024. április 1-jén este 18 órától április 2-án hajnali 1 óráig bankszámla-lekérdezési funkciói átmenetileg nem lesznek elérhetők, írja az Infostart.

További átmeneti leállás várható 2024. április 21-én 12 órától éjfélig is, amikor a lakossági hiteligénylésekhez kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek aktívak. Az ügyfeleknek számolniuk kell azzal is, hogy 2024. április 27-én 22 órától április 28-án hajnali 1 óráig, valamint 2024. május 4-én 22 órától május 5-én hajnali 1 óráig a lakossági hitelszámla-vezető rendszer, a hiteligénylési szolgáltatások, az online számlanyitás és szerződéskötés, illetve a dokumentum- és kivonatelőzmények lekérdezése szintén nem lesz működőképes a rendszerfejlesztések ideje alatt.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".

Magyar utasok rekedtek a barcelonai repülőtéren

A Wizz Air légitársaság utasai kénytelenek voltak Barcelonában maradni, miután a rendkívüli időjárási viszonyok miatt törölték a Budapestre induló járatot.