Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Őrületesen jól néz ki Gabriela Spanic, azok a lábak…

A világhírű színésznő a korát meghazudtoló módon néz ki, és a lábai egyenesen top-kategóriába sorolhatóak.

...svg content...Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amikor a TV2 bejelentette a Dancing with the Stars első évadát, nagyon sokan voltak kíváncsian arra, hogy ki lehet az a világsztár, akit meggyőztek a mezőny tagjaként. Rengeteg találgatás zajlott erről a közösségi médiában, de a többség nem jól tippelt.

Végül bejelentették, hogy Gabriela Spanic lesz a legnagyobb sztárja az első évadnak, aki a versenyzők között fog szerepelni. Az idősebb generáció még inkább felkapta erre a fejét, hiszen egy nagyon híres szappanopera-sztárról beszélünk. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Spanic hónapokon át Budapesten élt a műsor miatt, aminek egészen a végéig maradt, hiszen ott lehetett a döntőben. Noha kapott pár kritikát, jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a DWS nagy siker legyen.

Dér Heni egy cuki képpel köszönt be a névnapján, 1 órával tart tovább az elindulása

Hétvégéről hétvégére sok embert ültetett le a televíziók elé, és egyes produkcióival lázba hozta a férfiakat. Több olyan ruhája is volt, amik szívdöglesztően mutattak rajta, és egyszerűen magával ragadta az embert.

Azóta Gaby még csinosabb lett, leadott pár kilót és izmosabbá vált. Ezt már több képen is láthattuk, akárcsak a legutóbbi felvételen. Nem lehet kérdés, hogy a lábai viszik a prímet, őrületesen jól néz ki a színésznő.