Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Oroszország nem marad egyedül, fontos üzletet köthet gázról és búzáról

Fotó: Unsplash/Tomasz Filipek
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. március 6. - 20:09

Bár a nyugati országok megszakították a legtöbb kapcsolatukat Moszkvával, nem mindenki fordult el tőle, pláne akkor, amikor földgázról és búzáról van szó. 

Imran Khan pakisztáni miniszterelnökre hivatkozva több médium is azt állítja, hogy az ország fontos megállapodást írt alá Oroszországgal a földgáz és búza importjáról – írja az RT

Soron kívül AI: közel egymillió dollárba kerül egy algoritmus létrehozása

Khan állítólag azt mondta, hogy ő és Vlagyimir Putyin orosz elnök „nagyszerű megbeszéléseket“ folytatott múlt heti moszkvai látogatása során, ahol a vezetők aláírták a kétoldalú megállapodást.

Megjegyezte, hogy Pakisztán a közeljövőben mintegy kétmillió tonna búzát tervez importálni Oroszországból, sőt a régóta halogatott Pakisztán ÁRamlat. gázvezeték is szóba kerülhetett, amelyet orosz vállalatokkal együttműködve építenének meg.

Az üzletről szóló hírek pont akkor láttak napvilágot, amikor a legtöbb nyugati ország szinte minden szempontból elhatárolódik Oroszországtól, és súlyos gazdasági szankciókat vezet be az országgal szemben, válaszul az Ukrajnában zajló katonai műveletre.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.