Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Ördög Nóri királynőként mutat ebben a fürdőruhában

A TV2 sztárja is imádja a nyarat, a napsütést, nincs igazán baja a forrósággal, hiszen az ember valahogy mindig boldogabb, ha jobb az idő.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ördög Nórinak ez az éve sem éppen a pihenésről szól, rengeteg minden történt vele az elmúlt közel 10 hónapban, és még mindig van hátra jó pár hét. Ne feledjük, többek között egy Ázsia Expressz és egy Séfek Séfe is van mögötte.

Mindkét szériából leforgatták az új évadot, miközben hamarosan útjára indul a Dancing with the Stars 3. Nóri ismét szerepet kap a zsűriben, illetve ott van a vendéglátós vállalkozása a férjével, valamint a nemrég indult szépségipari cége. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A nagy rohanás mellett Nóri természetesen igyekszik odafigyelni magára, és ez a formáján is látszik. Most épp egy olyan fürdőruhában fotózták, ami maximálisan visszaadja a karakterét, a személyiségét.

„Szinte még érzem a nyári napsugarakat… De azért az őszt is bírom #imádtameztafürdőruhát” – írta a posztjában Nóri, akiről idén is készült pár szexi felvétel, miközben a követők remek tippeket szerezhetnek tőle.

„Kíváncsi vagyok, hogy Ti mit rendelnétek most az Astratex webshopjából? Írjátok meg nekem kommentben, taggeljétek a barátotokat/ismerősötöket is, akiket meghívnátok erre a játékra, kövessétek be az @astratex oldalát, és legyen a tiétek egy 42.000 Ft értékű Astratex utalvány! A játékban két nyertest fogunk kisorsolni! Izgi! Sorsolás: 2022. 09. 30.” – osztotta meg az információt a TV2 sztárja.

Párharc: így tömte a szájába a hatalmas tésztaadagot Gáspár Evelin (videóval)

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.