Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Orbán Viktor videójának nézettsége vetekszik a trendi magyar előadóékkal

A magyar miniszterelnök legutóbb feltöltött videója láthatóan nagyot megy, kiugróan magas megtekintésszámot produkál.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetén a margitszigeti nagyréten 2024. június 1-jén. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén tartották meg a 2024-es Békemenetet, aminek ideje alatt óriási tömeg gyűlt össze. Még az igazán nagy Békemenet-rajongók sem számítottak arra, hogy ennyien látogatnak ki a budapesti helyszínre. Orbán Viktor sok ezer ember előtt beszélt a Margitszigeten a béke és a mostani választások fontosságáról.

A Békemenet alatt Pataky Attila is nyilatkozott, aki nagy támogatója Orbán Viktornak. 22 éves kora óta ismeri a kormányfőt, és rendkívül elismerősen beszélt róla, akárcsak a szintén országosan ismert Fásy Ádám. Nem történtek incidensek, mindenki megfért egymás mellett, és a tömeg nyugodtan vonult végig.

Orbán Viktor is nagy erőkkel hangol a hétvégi választásokra, melynek kapcsán két héttel ezelőtt feltöltött egy időt a YouTube-ra. Május 14-én jelent meg a videós tartalom, ami időközben lassan 645 ezres megtekintésnél jár, amivel nem egy ismert és elismert magyar előadóval fel tudná venni a versenyt. Az utóbbi időt tekintve messze ez az egyik legnézettebb politikai tartalom, és nemcsak Orbán Viktortól.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.