Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Különleges vendégeket fogadott Orbán Viktor a „mini kormányülésen”

TÉMÁK:
#Orbán Viktor
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a visegrádi országok miniszterelnökeinek kassai csúcstalálkozóján tartott közös sajtótájékoztatón 2022. november 24-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Orbán Viktor számára is nagyon fontos a család, és mindig boldog, amikor meglátogatják az unokái.

Egy miniszterelnök élete soha nem unalmas, ám az elmúlt közel három év gyakorlatilag mindenen túltett. Minden korábbinál sűrűbben kellett nagyobbnál nagyobb döntéseket hoznia Magyarország miniszterelnökének.

Orbán Viktornak korábbról már volt tapasztalata arról, milyen egy nehéz helyzetet megoldani, de a koronavírus, maga a világjárvány számára is új volt. Magyarország az elsők között szerzett be vakcinákat, ráadásul nagyobb mennyiségben, így az oltakozásra sem kellett sokat várni.

Rettentő nehéz időszak volt, amit a világjárvány generált, a mostani pedig ugyan főként Európára van hatással, szintén több mint aggasztó. Orbán sorra tartja a kormányüléseket, és ez ezen a héten sem volt másképp.

Ezúttal különleges vendégek érkeztek hozzá a Karmelitában, ami egyúttal unokaidőt jelentett. „Unokaidő. Alíz és kis barátai meglátogattak a Karmelitában.” – írta a posztjában a miniszterelnök, aki mindig szívesen találkozik az unokáival.